Monday, 24 August 2009

jiwa ku...

ntah lah wei...
aku xtau nk tulis apa...
aku xtau nk kata apa...

apa yg aku tau...
aku rindu kn dia sgt2...
minda aku sntiasa tringat kn dia...
hati aku slalu mnyebut nama dia...

tp ntah lah...
dia pun sama ker mrindui aku??
dia pun sama ker msih memikir kn ttg diri aku??
adakah dia pun sama brmimpi kn aku ketika tidur mlm ny??

atau hny aku sorg jer yg msih mngharap kn pd si dia lg??
aku sorg saja ker yg msih trkenang kn dia lg??

apa yg ptut aku laku kn??

aku xsekuat apa yg kau sngka kn...
malah aku sndri xsngka aku bgitu lemah sebegini...
aku rindu kn kau sgt2...

jiwa aku kosong sgt2...

2 comments:

asna ashraff said...

hi,
hmmm
ade contact za'im lagi? ;D

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

weeeehhhh ni yang ko tulis ni kira oka lah tu janji ko tulis aje yang terbuku kat hati

Fitness Tip of the Day

...CaRi LaH ViDeo...

...YaNG MeNYeBoK...WaHaHaHaHa...

...SeMua TeNTaNG aKU, iNSaN-iNSaN DaN DuNia Di KeLiLiNG aKu...