Monday, 11 May 2009

~~CeRiTa LaMa~~

...pd ari yg sama...

sbnar ny mlm sblum ari bad dtg PD...sum1 anta sms aku d pg2 buta...dia kata dia akan dtg ke PD jgak...

mula2 aku mmg xknal sapa yg sms aku tue...sbb hp lama aku mmg bengong sbb xklua nama pngirim sms...(kdang2)

nden bila aku tau sapa yg hntar tue...ya allah...trkedu xbrbahasa aku...xtau samada aku nk rply or x...tp akhir ny aku rply jgak...

dia lah 1st lover aku...org yg amat aku syg kn...org yg amat aku sanjung...org yg trlalu amat aku rindui...

dia kata akan brtolak dr umah dia dlm jam 8pg nden stay d PD smpai isnin...ok..fine...xper...aku fkir myb bleh bwak group bad brjmpe dia skali...tp...aku n group bad dh trtukar prancangan...n dia pun smpai PD pun dh ptg....xper lah...

tp...pd mlm ari ny...(baru td)

aku mmg brzam kuat sgt nk brjmpe dgn dia...n syukur pd tuhan...

skool mate aku dlu...anta sms aku ajak lepak minum2...aku rasa lega gile...aku mmg dh trfkir tuk brjmpe dgn dia...trpaksa lah aku mntk tlg ex skool mate aku nie brjmpe dgn dia...nsib baik ex skool mate aku nie sporting...

nden..lpas kami mkan n mnum2...aku trus ke tmpat bdk tue stay brsama lover dia n jgak fmly dia...

gigieh btul aku...aku tetap nk sgt jmpe dia...pd mula ny aku sgt bkobar2 nk jmpa dia...tp bila dh nk hmpir rsort yg dia stay...dada aku mula brdegup kuat...lutut aku mula brgoyang...aku xtau knapa mst jd mcm tue scara ttiba...aku trus jd takut n gmentar...

smpai ny aku kat rsort dia tue...dia pun klua...aku brsalaman dgn dia...DAN JUGAK LOVER DIA...oh...aku xbrpijak di bumi aku rasa...aku xtau apa yg aku fkir kn...aku xtau apa yg aku rasa kn...dah brtahun2 lama ny aku xbrjmpe n xbrtntang mata dgn dia...aku trlalu rindu kn dia...

lover dia mnjarak kn dri dr kami...bg aku xper lah...at least aku ada pluang tuk bborak dgn dia...n rapat dgn dia...n skurang2 ny aku dpt merasa kn haba badan ny...

pd mlm nie...bulan purnama nmpak suram2 d balik awan mendung...trus trlintas dlm otak aku...dlu aku slalu cntct dia sruh dia klua tgk bulan bila aku dpt tgk bulan jgak...tp mlm nie???kami dduk brsama...aku xkesampaian nk smpai nk tnjuk kn dia bulan yg malap tue...pilu ny ati aku...tp aku trus tabah kn ati aku...

mula lah prbualan kami...tp prbualan kami...hny dia yg byk brsuara...aarrhhh!!!suara dia...akhir ny...dh btahun2 aku xdpt dgr suara dia dr mulut dia sndri trus ke tlinga aku...tp aku trpaksa trus mnahan...stiap kata2 yg kluar dr mulut dia...stiap nada prcakapan dia...sgt memedih kn...sgt memilu kn ati aku...

aku hny mampu brsnyum n brsahaja jer...hny snyuman plastik yg mmpu aku buat...

aku percaya...dia masih simpan dendam lg pd aku...dia msih sakit lg d sbb kn aku...

dia brtnya kn aku psal lover aku...aku brtrus trang kata kn aku xde lover...dia xpercaya...n dia still kait kn aku dgn sum1 yg prnah dia knal...sdang kn aku dgn org tue xpernah lbih...

aku biar kn...

trlalu byk ungkitan n tomahan secara halus dia beri kn pd aku mlm nie...atau aku leh kata kn...carutan2 n jgak petiran2 drpd dia...aku trima jer...aku dgr jer...sbb stiap kali aku cuba menafi kn n mnerang kn stiap statement die...seolah2 xde guna ny...

malah die lbih mmbangga2 kn lover baru dia...mmg aku tau..dia bhagia dgn lover dia yg kini...aku xleh nk laku kn apa2 lg...

ntah lah...aku xtau nk luah kn mcmane...tp hny tuhan jer lah yg tahu...

srius aku xtau nk luah kn mcmane lg...

tp aku btul2 trkilan...slama ny ksih syg yg aku bg pd dia...dia hny anggp tue smua mainan drpd aku...

ntah lah...

jnji dia bhagia...bhagia lah ko brsama org yg ko syg...

maaf korg...aku xtau mcmane nk luah kn ny lg...

by the way...thanx nad sbb sudi dgr luahan aku...walaupun aku gnggu ko time ko brenjoy ngan diorg kat McD...

1 comment:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

hmmm.. baca blog saya tajuk SHOUTMIX tau.. hope you like the idea..

http://muhaimin86.blogspot.com/2009/06/shoutmix.html

Fitness Tip of the Day

...CaRi LaH ViDeo...

...YaNG MeNYeBoK...WaHaHaHaHa...

...SeMua TeNTaNG aKU, iNSaN-iNSaN DaN DuNia Di KeLiLiNG aKu...