Friday, 24 October 2008

...TeRLuPa PuLaK...PiC2...

wahahahhahaha.......

trlupa plak nk post pic2 aku time aku klua dgn kawan2 smbut brthday aku smlm........
ngee~~
nie nk share bbrapa pic.......
=P

~BaD, Nai, aMeeRuL~


~MeSSYBoY, aMiR, aYu, BaD, Nai~


~3 JeJaKa~

~McD SuNWaY~

~KaMi~

~PoSiNG MauT SeBeLuM BaLiK~


~BiRTHDaY BoY~

MaSa : 9PM - 11.15PM

LoKaSi : BaNDaR SuNWaY, SeBeRaNG PRai

ngee~~

peace.....

=P

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

...aNaK BuaH...

wahahahahahaha........

aku akan dapat anak buah lg............

kak long aku call......aku mula2 ingt nape lah mak enon nie call aku mlm2.........

wahahahahaa.....aku pnggil mcm tue sbb die suke mmbebel........

ngee~~

die call rupa2 ny die nk bgtau.....doc dh sah kn die mngandung.......

6mggu dh.......

aku ingt lg...masa time raya aritue.....time dok mkan smeja......

die crite lah....die rsau.....sbb puasa die pnuh.....xdtg pun RED DOT tue.....

die g beli tester khamilan tue.....test2....tgk 1garis jer.....

**itu die ckap k**

last2.....die tgk dh lama sgt xdtg RED DOT die tue....die g lah jmpe doc......

doc sah kn die mngandung 6mggu.....wahahahahahah........

dah lah kak ngah aku pun tgh sarat mngandung nie......dh nk msuk 6blan dh kak ngah aku ngandung......

aduh......brtmbah lah ahli kluarga aku....lg brtmbah pning lah kpala aku mlayan karenah bdk2......

ngee~~

dah lah aku mula jd pakcik pd umo 12taun......

time 1st paper UPSR plak tue.....aku abis exam.....prntz aku jmput aku......tgk2 dlm kreta ada prntz mertua kak long aku.....

nden ktorg trus ke Muar....sbb masa tue kak long aku stay d Muar....

mula dr tue.....aku d gelar Pak Chu oleh ank2 buah aku hngga lah skrg........

skrg nie pun aku dah ada 4 anak buah......

2 dr kak long n 2 dr kak ngah......

wah...lpas nie jd 6 plak taun dpan.......

dr abg aku plak...xtau plak bile bini die nk ngandung......

wahahahahahah.......

**brlawan2 lah diorg buat anak**

ngee~~

=P

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

...BiRTHDaY TiMe...

wahahahahaha.....

selamat ulang tahun kelahiran yg ke 21 tuk dri aku sndri.....

brthday boy......

23 october 1987 tarikh keramat d mana lahir ny aku.....

**wah!!keramat ker??**

erm......

actually.......

brthdy aku taun nie...xde mood sgt2.......xtau lah nape......

pd mlm brthdy aku...aku tido awal.....kul 11 mlm aku dh tido dh.......

sedar2 dlm kul 5 pg mcm tue......cek hp.....tgk ada byk mscl n msg.......

wahahahahahah..........org wish brthdy aku.........

bngga ny.......rmai yg cube wish aku tepat kul 12 mlm.....mmg aku hrgai sgt2......

tp syg ny....aku dh tido mati time tue.....mmg kalo aku tido....susah nk trsedar......

tp aku tnsion sgt2......org yg aku syg kn.....xde tuk aku........sedey gile2 pny sedey.......

dah lah cube wish pun sblum kul 12.....mcm xbest jer.......xon time btul.......

huhuhuhuhuhu.......

n ada jgak lah....bbrapa org....aku mnghrap kn ucapan dr diorg.....tp....xde pun....malah diorg lupa.....huhuhuhuhuhu......

ok.....smbungan td......so......kul 7 pg aku dh kne g kmpus.....mmg nie 1st time aku g kmpus seawal mcm tue.....

sbb....smata2 tuk oral exam MUET.......tnsion btul......ptut aku leh enjoy2 time hari brthdy aku....tp kne g ambik exam plak......

ngee~~

kul 5 ptg ada test manufacturing plak.......huhuhuhuhu...... :'(

aku bkak lah tagged aku....myspace aku....n friendster aku.......

byk gilew msg2 n comment2 org anta wish brthdy aku.....tp pling byk kat tagged aku lah.....

ngee~~

www.tagged.com/weareshah

www.myspace.com/messyboy87

www.friendster.com/messyboy87

aku sngka kn....brthdy aku kali nie...brthdy yg pling truk skali.......

tp ada lah bbrapa insan dlm idup aku brjaya ceria kn ari yg ptut brmakna dlm idup aku nie......

yerlah....setaun skali jer kowt......bkan slalu pun......btul x????

wahahahahahaha.......

org yg mula2 dpt ceria kn skit brthdy aku nie adalah abg ryz......

wah....kebang lah artis nie kalo baca blog aku nie.......

ngee~~

bkan apa.....die wish brthdy aku......n die pnggil aku.....adk trsyg......

**wah!!!bngga ny**

jd adk trsyg pd seorg artis........

lalalalalaala~~

kmdian.....yg aku xkn pernah akan lupa......

KHUBAIB......or aku pnggil bad.......

argh...!!!!die dh hdup kn brthdy aku.....

die mrancang tuk bwak aku klua......dgn bwak 3org lg kawan aku.......wahahahahahaha.......

thanx sgt2 bad.......ko lah shabat aku yg trbaik skali aku ada.......

**bodek lbih2**

nai plak.......die bg adiah kat aku......stiap taun die xprnah miss bg aku adiah.....thanx sgt2 nai......

nai.....ko lah kawan prmpuan yg pling sporting prnah aku ada.........

meerul......thanx sbb join rncangan bad tue........n wish meerul happy blated brthdy......ehehehehehe......

=P

so.....aku....bad......nai.....n meerul......brtolak dlm kul 9......g ker sunway arnival mall.......

melepak n buat harok kecoh.........

n kat sana aku tggu sorg lg kawan aku....amir elect.......die dtg dgn awek die......

**awek die kowt**

jln2....psing2......

lpas tue ktorg g lah lepak kat mcd sunway.....yakni mmg tmpat fav aku tuk mlepak.......

bad blnje aku mcd.....wahahahahah.......bad blnje mkan..........

lalalalalaala~~

kat mcd sunway plak.......aku ajak lg sorg kawan aku....bdk poli........aku pnggil die wan.....die pun dtg lah join skali........

n....tibe2.....brlaku lah drama skit......cover2 gitew......antra aku n meerul......wahahahahaha.....

bialah antra aku n meerul jer yg tau......

lalalalalala~~

tp kn...meh snie aku trus trang ngan korg smua.....aku mngharap kn brthdy aku taun nie dgn hrapan yg tggi.......

aku hrap.....org trsyg aku dpt dtg.....aku hrap...org yg trsyg...dpt paham.....aku hrap.....ada lah kjutan tuk aku.....

tp....xper lah....jnji aku dh ada sdikit ukiran pd hari lahir aku taun nie.......thanx 2 bad n my geng.....n also....abg ryz.....lalalalalalala~~

walaupun xde kek....xde lilin.....xde belon.....xde masa yg byk tuk enjoy.....

tp.....aku dh bsyukur sgt2......

=P

nnt bsok aku klua kn pic2 aku time brthdy aku ek.......

ehehehehehe.....

peace......

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

Fitness Tip of the Day

There was an error in this gadget

...YaNG MeNYeBoK...WaHaHaHaHa...

...SeMua TeNTaNG aKU, iNSaN-iNSaN DaN DuNia Di KeLiLiNG aKu...