Thursday, 18 December 2008

~~uuuWWWaaa..............~~

ya allah.....

betapa rindu nya aku nk main intrnet smula...........

hnya tuhan jer yg tau mcmane sengsara ny idup aku tanpa intrnet...........

wahahahahahaha..........

hari ini aku dapat main intrnt smula....bukan d rumah sewa aku d penang......

tp d cc d PD.......

wahahahahahaha.....jnji dapat lpas kn rindu aku..........

ari nie bdk2 uitm dapat kputusan exam.........

aku pun bdak uitm gak lah...........so......

rsult aku????

alhamdulillah smua lulus.........walaupun lulus ckup2 mkan jer........

tp mcmane pun....cgpa aku jatuh........drpd 2.75......skrg dh jd 2.72.........

aku ada 1 sem jer lg.........hope aku dapat naik kn cgpa aku at least jd 2.80 masa grad nnt.........

ngee~~

insyallah 25 dec nnt aku balik ke penang balik..........

wahahahahahah..........xsabar ny aku nk jadi dajal semula..............

lalalalalala~~

rindu sgt2 pd penang............

sgguh pun nai n bad dh xde kat penang........hope aku dapat trus kn hidup aku mcm biasa tnpa diorg.................

k lah...............

takat nie jer dlu k.............

chow dlu............

nnt aku dah smpai penang............

aku cher pjg lebar lg k smua apa yg aku nk share.....................

wahahahahaha...........

nyelam dlu...................

p/s : buat abg aku,ryz.....nenek aku, azrol.....n sahabat2 aku trutama nai..............i miss u all so much.............

salam...........

=P

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

3 comments:

Khubaib Persie said...

huhu...u will be okay at penang soon..eyh..amir electric dok dgn ko kn?td aku jmpe die kt shah alam..
nways,all da best on ur final sem..we will always miss u..huhu..wat2 sedih plak..sob sob.. :P

AzRoLs said...

Yuhooo!!! Amboi!! nenekla ko panggil aku?!! Takpe.. nasib baik aku ni tolak tepi mari... Aril!! rindunye kat ko!!

Naili said...

AKU X NAK JUMPE KO!!!!!!!!!!!!!
SEM DPAN!!!!!!!!!!!!
TIDAK!!!!!!!!!!!!!
BENCI!!!!!!!!!!!!!!
NAK ROKOK!!!!!!!!!!!!!!!!
NAK BUANG TEMBAKAU JE!!!!!!!!!!!!!!!

Fitness Tip of the Day

...CaRi LaH ViDeo...

...YaNG MeNYeBoK...WaHaHaHaHa...

...SeMua TeNTaNG aKU, iNSaN-iNSaN DaN DuNia Di KeLiLiNG aKu...