Monday, 3 November 2008

~~..........~~

ntah lah........

aku xtau nk tulis apa......

dlm fkiran n hati aku trbuku mcm2.......

tp aku xtau nk luah kn macamana............

kepala otak aku serabut sgt2..........

kenapa khidupan aku dah xseceria dulu????

knapa khidupan aku smakin rumit?????

di mana silap ny aku hngga telah mnyimpul prjlanan khidupan aku sendri???

aku ada kawan2 yg mmg slalu care psal aku....tp aku xtau nk cerita mcmana pd diorg.....kalo aku cerita.....diorg paham ker????

aku ada adk bradik angkt.....tp diorg swmua g mana????

aku ada kawan2 dalam intrnt......tp diorg boleh ke faham keadaan n situasi aku?????

aku ada SI DIA.....tp.................DIA ADA KE UNTUK AKU???

ntah lah...........

kalau lah aku dpt undurkan masa......ingin aku kembali masuk smula ke dlam rahim mama aku..........

ingin aku lahir smula......memula kn khidupan baru dr awal..........

tp smua ny xmngkin.........aku trpaksa hadapi smua ini jgak.............

:'(

~~MeSSYBoY oCToBeRSKY~~

6 comments:

AzRoLs said...

if u need to talk.. i will always be here..
but plz dont think too much!!

azwaazmi said...

kalu kita nk org faham kita..kena blaja faham org dulu..
kalu nak org igt kat kita,kena la blaja igt kat org dulu..

hmm abg ada tp wat cam tunggul..cam abg ni xleh tlg..

teruk sgt ke abg ni sampai nk share pape pon x nk..or x lg anggap abg ni cam abg aril..kalu camtu xpe la..

last ly...kalu nk start blk sume benda cam sblm ni..x terlambat lagi n x perlu nk msk blk lam perut mak..
just nekad kata nak ubah hidup,ubang attitude..selamat sampi bebila..kekadang kita akan igt nk berubah bila kita susah..bila dah senang..lupa diri..

kalu sblm ni abg bg nasihat kata bebel cam mak nenek,kalu mak nasihat,marah kata mak x sayang..pastu camne lg org nk tlg?????
xkn sume org nk kena ikut jer aril?

bila kita jer yg ada masalah ngan sesuatu tu,n majoriti xde masalah,thats mean kita la yang kena ubah..bkn keadaan tu........

sorry sbb terabaikan aril..aril pilih jalan ni...cara aril wat kan abg ssh nk ambk berat kat aril..

apa2 pon all the best.abg doa yg terbaik tuk aril selamanye...

selamat menempuh hidup baru ngan org baru yang lama.........muahhh salam sayang dr abg.

Naili said...

cter ko sme ngan mirul la...

npe la ske layan bad mood ko 2...

ceria2kan hidup anda...

AzRoLs said...

no komen.. u need to talk about this comments.. u can chat with me anytime Aril.. coz i belive i have something to says..

lovelylace said...

nape cedey2 ni shahril....

rindu aku x...

hehe...

AzRoLs said...

Ayoooo!! Ini blog sudah jadi sarang burung tempua ma!!! lu sudah lama tatak hapdet ka???

Fitness Tip of the Day

...CaRi LaH ViDeo...

...YaNG MeNYeBoK...WaHaHaHaHa...

...SeMua TeNTaNG aKU, iNSaN-iNSaN DaN DuNia Di KeLiLiNG aKu...