Friday, 24 October 2008

...aNaK BuaH...

wahahahahahaha........

aku akan dapat anak buah lg............

kak long aku call......aku mula2 ingt nape lah mak enon nie call aku mlm2.........

wahahahahaa.....aku pnggil mcm tue sbb die suke mmbebel........

ngee~~

die call rupa2 ny die nk bgtau.....doc dh sah kn die mngandung.......

6mggu dh.......

aku ingt lg...masa time raya aritue.....time dok mkan smeja......

die crite lah....die rsau.....sbb puasa die pnuh.....xdtg pun RED DOT tue.....

die g beli tester khamilan tue.....test2....tgk 1garis jer.....

**itu die ckap k**

last2.....die tgk dh lama sgt xdtg RED DOT die tue....die g lah jmpe doc......

doc sah kn die mngandung 6mggu.....wahahahahahah........

dah lah kak ngah aku pun tgh sarat mngandung nie......dh nk msuk 6blan dh kak ngah aku ngandung......

aduh......brtmbah lah ahli kluarga aku....lg brtmbah pning lah kpala aku mlayan karenah bdk2......

ngee~~

dah lah aku mula jd pakcik pd umo 12taun......

time 1st paper UPSR plak tue.....aku abis exam.....prntz aku jmput aku......tgk2 dlm kreta ada prntz mertua kak long aku.....

nden ktorg trus ke Muar....sbb masa tue kak long aku stay d Muar....

mula dr tue.....aku d gelar Pak Chu oleh ank2 buah aku hngga lah skrg........

skrg nie pun aku dah ada 4 anak buah......

2 dr kak long n 2 dr kak ngah......

wah...lpas nie jd 6 plak taun dpan.......

dr abg aku plak...xtau plak bile bini die nk ngandung......

wahahahahahah.......

**brlawan2 lah diorg buat anak**

ngee~~

=P

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

No comments:

Fitness Tip of the Day

...CaRi LaH ViDeo...

...YaNG MeNYeBoK...WaHaHaHaHa...

...SeMua TeNTaNG aKU, iNSaN-iNSaN DaN DuNia Di KeLiLiNG aKu...