Sunday, 26 October 2008

...HoLD oN Be STRoNG...

huhuhuhuhu...aku xtau nape kali nie aku byk post ttg lagu plak...

huhuhuhu...

tp bg aku...lagu nie sgt brmakna buat aku...

ssorg telah berikan aku lirik lagu ini...ssungguh ny...sgt mendalam bg aku bile pkara sbegitu brlaku...tmbahan lg...bila ia dtg drpd ssorg yg sgt penting n brmakna pd aku...

nyanyian Maria Haukaas Storeng...n tnjuk lagu nie Hold On Be Strong...

Love can be hard sometimes
Yes, it can catch you off guard like bad crimes
Yes, it can make you depressed and angry
Make you say: "Why me, why won't anybody try me?"

You might be saying: "Ooh, I don't wanna be lonely"
"Ooh, I don't wanna be by myself"
"Ooh, don't wanna be lonely"
"Why ain't anybody lovin' me?"

But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

Love can go away forever if you push it
And you have to remember: don't rush it
If it ain't right, it is wrong
And you'll be crying: "Why me, why won't anybody try me?"

You might be saying: "Ooh, I don't wanna be lonely"
"Ooh, I don't wanna be by myself"
"Ooh, don't wanna be lonely, oh no no"
"Why ain't anybody lovin' me?"

Now, but there's always someone out there who'll be there for you
And there's always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

And yes, there's always someone out there who'll be there for you
And there's always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

Hold on, hold on, be strong
My child, hold on, hold on, be strong

link : http://www.youtube.com/watch?v=WxnQXqDEHh8

ssungguh ny aku rindu kan die sgt2...

dan aku tau...kini dia bhagia d smping org yg dia cintai...

trima ksih kerana msih xlupa pd aku...dan msih mmpu mmberi smangat pd aku lg...

:'(

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

...JuST STaND uP...

Bagi aku...ini mrupakan lagu yg mmpu tuk mmberi aku semangat n dorongan....

huhuhuhuhu.....

share dgn korg smua......

Just Stand Up

The heart is stronger than you think
It's like it can go through anything
And even when you think it can't it finds a way to still push on, though

Sometimes you want to run away
Ain't got the patience for the pain
And if you don't believe it look into
your heart the beat goes on

I'm tellin' you that
Things get better
Through whatever
If you fall, dust it off, don't let up

Don't you know you can go be your own miracle

You need to know

**CHORUS
If the mind keeps thinking you've had enough
But the heart keeps telling you don't give up

Who are we to be
questioning, wondering what is what
Don't give up
THROUGH IT ALL, JUST STAND UP!

It's like we all have better days
Problems getting all up in your face

Just because you go through it

Don't mean it got to take control, no

You ain't gotta find no hiding place

Because the heart can beat the hate

Don't wanna let your mind keep playin' you

And sayin' you can't go on

I'm tellin' you that

Things get better
Through whatever

If you fall

Dust if off, don't let up

Don't you know you

Can go

Be your own

Miracle

You need to know

**CHORUS

You don't gotta be a prisoner in your mind

If you fall, dust it off

You can live your life

Yeah

Let your heart be your guide

Yeah yeah yeah

And you will know that you're good if you trust in the good

Everything will be alright, yeah
Light up the dark, if you follow your heart

And it will get better

Through whatever

**CHORUS

You got it in you, find it within
You got in now, find it within now
You got in you, find it within
You got in now, find it within now
You got in you, find it within
Find it within you, find it within
THROUGH IT ALL, JUST STAND UP

link kat youtube : http://www.youtube.com/watch?v=QrHPCeYIfr0

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

Saturday, 25 October 2008

...BuaT LaH YaNG TeRBaiK...



selamat brjaya wahai kawan2 ku...

sudah tiba masa nya tuk kita d uji dgn apa yg telah kita pelajari selama 1 sem ini...

pahit manis...suka duka...

semua yg telah d lalui selama ini...jadi kan lah pngajaran n pedoman untuk masa hdapan...

ingt lah smua...

final exam...hanya lah ujian yg d jlan kn besar2an...hnya untuk mnguji diri kita...samada memahami or tidak apa yg telah d ajar n d pelajari utk sem trsebut...

jd...sedia kn lah diri anda smua dgn sgala "peralatan" & "senjata" yg mmpu anda smua bawa ke dlm dewan exam nnt...

akal yg pnuh dgn ilmu...hati yg pnuh dgn keimanan...dada yang tenang untuk brjuang...

just ingt lah...fkir kn lah masa depan anda smua...fkir kn lah pngorbanan ibu bapa anda smua...

selamat berjaya...buat yg terbaik yg anda smua mmpu laku kn...

dan...terakhir...

aku mintak ampun n maaf pd semua org tuk segala kmgkinan kesalahan aku yg telah aku laku kan...yg mnyebab kn kkecewaan mahupun kmurungan...samada sngaja or tidak...ampun n maaf aku pohon...

best of luck for upcoming exam!!
~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

Friday, 24 October 2008

...TeRLuPa PuLaK...PiC2...

wahahahhahaha.......

trlupa plak nk post pic2 aku time aku klua dgn kawan2 smbut brthday aku smlm........
ngee~~
nie nk share bbrapa pic.......
=P

~BaD, Nai, aMeeRuL~


~MeSSYBoY, aMiR, aYu, BaD, Nai~


~3 JeJaKa~

~McD SuNWaY~

~KaMi~

~PoSiNG MauT SeBeLuM BaLiK~


~BiRTHDaY BoY~

MaSa : 9PM - 11.15PM

LoKaSi : BaNDaR SuNWaY, SeBeRaNG PRai

ngee~~

peace.....

=P

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

...aNaK BuaH...

wahahahahahaha........

aku akan dapat anak buah lg............

kak long aku call......aku mula2 ingt nape lah mak enon nie call aku mlm2.........

wahahahahaa.....aku pnggil mcm tue sbb die suke mmbebel........

ngee~~

die call rupa2 ny die nk bgtau.....doc dh sah kn die mngandung.......

6mggu dh.......

aku ingt lg...masa time raya aritue.....time dok mkan smeja......

die crite lah....die rsau.....sbb puasa die pnuh.....xdtg pun RED DOT tue.....

die g beli tester khamilan tue.....test2....tgk 1garis jer.....

**itu die ckap k**

last2.....die tgk dh lama sgt xdtg RED DOT die tue....die g lah jmpe doc......

doc sah kn die mngandung 6mggu.....wahahahahahah........

dah lah kak ngah aku pun tgh sarat mngandung nie......dh nk msuk 6blan dh kak ngah aku ngandung......

aduh......brtmbah lah ahli kluarga aku....lg brtmbah pning lah kpala aku mlayan karenah bdk2......

ngee~~

dah lah aku mula jd pakcik pd umo 12taun......

time 1st paper UPSR plak tue.....aku abis exam.....prntz aku jmput aku......tgk2 dlm kreta ada prntz mertua kak long aku.....

nden ktorg trus ke Muar....sbb masa tue kak long aku stay d Muar....

mula dr tue.....aku d gelar Pak Chu oleh ank2 buah aku hngga lah skrg........

skrg nie pun aku dah ada 4 anak buah......

2 dr kak long n 2 dr kak ngah......

wah...lpas nie jd 6 plak taun dpan.......

dr abg aku plak...xtau plak bile bini die nk ngandung......

wahahahahahah.......

**brlawan2 lah diorg buat anak**

ngee~~

=P

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

...BiRTHDaY TiMe...

wahahahahaha.....

selamat ulang tahun kelahiran yg ke 21 tuk dri aku sndri.....

brthday boy......

23 october 1987 tarikh keramat d mana lahir ny aku.....

**wah!!keramat ker??**

erm......

actually.......

brthdy aku taun nie...xde mood sgt2.......xtau lah nape......

pd mlm brthdy aku...aku tido awal.....kul 11 mlm aku dh tido dh.......

sedar2 dlm kul 5 pg mcm tue......cek hp.....tgk ada byk mscl n msg.......

wahahahahahah..........org wish brthdy aku.........

bngga ny.......rmai yg cube wish aku tepat kul 12 mlm.....mmg aku hrgai sgt2......

tp syg ny....aku dh tido mati time tue.....mmg kalo aku tido....susah nk trsedar......

tp aku tnsion sgt2......org yg aku syg kn.....xde tuk aku........sedey gile2 pny sedey.......

dah lah cube wish pun sblum kul 12.....mcm xbest jer.......xon time btul.......

huhuhuhuhuhu.......

n ada jgak lah....bbrapa org....aku mnghrap kn ucapan dr diorg.....tp....xde pun....malah diorg lupa.....huhuhuhuhuhu......

ok.....smbungan td......so......kul 7 pg aku dh kne g kmpus.....mmg nie 1st time aku g kmpus seawal mcm tue.....

sbb....smata2 tuk oral exam MUET.......tnsion btul......ptut aku leh enjoy2 time hari brthdy aku....tp kne g ambik exam plak......

ngee~~

kul 5 ptg ada test manufacturing plak.......huhuhuhuhu...... :'(

aku bkak lah tagged aku....myspace aku....n friendster aku.......

byk gilew msg2 n comment2 org anta wish brthdy aku.....tp pling byk kat tagged aku lah.....

ngee~~

www.tagged.com/weareshah

www.myspace.com/messyboy87

www.friendster.com/messyboy87

aku sngka kn....brthdy aku kali nie...brthdy yg pling truk skali.......

tp ada lah bbrapa insan dlm idup aku brjaya ceria kn ari yg ptut brmakna dlm idup aku nie......

yerlah....setaun skali jer kowt......bkan slalu pun......btul x????

wahahahahahaha.......

org yg mula2 dpt ceria kn skit brthdy aku nie adalah abg ryz......

wah....kebang lah artis nie kalo baca blog aku nie.......

ngee~~

bkan apa.....die wish brthdy aku......n die pnggil aku.....adk trsyg......

**wah!!!bngga ny**

jd adk trsyg pd seorg artis........

lalalalalaala~~

kmdian.....yg aku xkn pernah akan lupa......

KHUBAIB......or aku pnggil bad.......

argh...!!!!die dh hdup kn brthdy aku.....

die mrancang tuk bwak aku klua......dgn bwak 3org lg kawan aku.......wahahahahahaha.......

thanx sgt2 bad.......ko lah shabat aku yg trbaik skali aku ada.......

**bodek lbih2**

nai plak.......die bg adiah kat aku......stiap taun die xprnah miss bg aku adiah.....thanx sgt2 nai......

nai.....ko lah kawan prmpuan yg pling sporting prnah aku ada.........

meerul......thanx sbb join rncangan bad tue........n wish meerul happy blated brthdy......ehehehehehe......

=P

so.....aku....bad......nai.....n meerul......brtolak dlm kul 9......g ker sunway arnival mall.......

melepak n buat harok kecoh.........

n kat sana aku tggu sorg lg kawan aku....amir elect.......die dtg dgn awek die......

**awek die kowt**

jln2....psing2......

lpas tue ktorg g lah lepak kat mcd sunway.....yakni mmg tmpat fav aku tuk mlepak.......

bad blnje aku mcd.....wahahahahah.......bad blnje mkan..........

lalalalalaala~~

kat mcd sunway plak.......aku ajak lg sorg kawan aku....bdk poli........aku pnggil die wan.....die pun dtg lah join skali........

n....tibe2.....brlaku lah drama skit......cover2 gitew......antra aku n meerul......wahahahahaha.....

bialah antra aku n meerul jer yg tau......

lalalalalala~~

tp kn...meh snie aku trus trang ngan korg smua.....aku mngharap kn brthdy aku taun nie dgn hrapan yg tggi.......

aku hrap.....org trsyg aku dpt dtg.....aku hrap...org yg trsyg...dpt paham.....aku hrap.....ada lah kjutan tuk aku.....

tp....xper lah....jnji aku dh ada sdikit ukiran pd hari lahir aku taun nie.......thanx 2 bad n my geng.....n also....abg ryz.....lalalalalalala~~

walaupun xde kek....xde lilin.....xde belon.....xde masa yg byk tuk enjoy.....

tp.....aku dh bsyukur sgt2......

=P

nnt bsok aku klua kn pic2 aku time brthdy aku ek.......

ehehehehehe.....

peace......

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

Wednesday, 22 October 2008

...MiNGGu YaNG GiLeW...

gilew btul lah sem nie.......

mmg tnsion......

boleh x.....dah mggu last nie.....mcm tue lah byk asgmnt....n byk test......

gile x gile nama ny........

ptut mggu last nie lah ktorg leh ponteng byk klaz spt sem2 sblum nie mcm aku wat......

wahahahahaha.....

**kantoi**

erm........

test....test....test.....asgment....asgmnt....asgmnt.....

gilew....gilew....gilew......

pecah kepala otak aku........

nasib baik lah aku dh drop 3paper.....kalo aku ambik smua ny sem nie skali gus......

sah2 aku mmg btul2 jd gilew...........

ngee~~

tp pape pun.......

dah mggu akhir dh........

nk final dah..........

23 Oct 2008 - MUET (Speaking)

3 Nov 2008 - KJT 332 - Aerodynamics

8 Nov 2008 - MUET (Listening, Reading, & Writing)

13 Nov 2008 - KJP 326 - Manufacturing Process

18 Nov 2008 - KJT 367 - Aircraft Systems

GILEW!!!!!!!

FINAL EXAM!!!!!!!

SERABUT!!!!!!!!!

huhuhuhuhuhuhu........................

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

...KeLeWaTaN BeTuL...(MPG)

wahahahahaha..........

sawang....sawang........

lama ny xmsuk kat snie.....sawang dh byk balik..............

lalalalalalala~~

**sudah....jgn nk mncarut lebih2**

erm......korg......aku sem 6 dh skrg nie.....whahahahahaha.....

**tibe2**

xde lah.....aku skrg nie dh dlam sem 6 dlm diploma kjrtraan mkanikal nie........
n....aku nk grad.......!!!!

........tp.........

aku extend......sadis ny hidup aku......trpaksa extend......

so....grad lah aku sem 7 nnt.......

xper....jnji masa dpan trjamin.....btul x kawan2????

=P

ok..ok....

alkisah ny nie......

MPG...or nama penuh ny.....Majlis Pra Graduan......

yg d buat khas tuk bdak2 part 6.......

10 october 2008.....jam 8malam......di buat d Sunway Carnical Convention Center.....

aku....naili.....ameerul (gajah)....dan hakimi (lembu)......

**mati lah aku lpas nie**

wahahahahah.....

kami br4 dh merancang......naik kreta sama2........g ke diner MPG tue......

tp....aku jgak jd mangsa sbb kne drive.......wahahahahaha.....kereta????sah2 bkan kereta aku.....si

meerul dapat pinjam kereta kawan die........balun jer lah.......

nie antra gmbar2 time kat MPG tue.......

**byk dh upload kat myspace....friendster....n tagged**

xper....layan jer kat snie......


~aKu DRiVe~



~MeeRuL, MeSSYBoY, KiMie~



~Nai & aKu~


~BuDaK2 SeMeJa~

korg nk tgk x lagat2 bdk2 smeja aku.......xtau lah nk ckap mcmane.....korg tgk lah sndri k....aku juz jd juru rakam apa yg brlaku d tempat kjadian jer.....wahahahahaha.....



nie plak...pic2 aku bersama peminat2 aku......diorg smua smangat nk brgmbar dgn aku.....wahahahahah.......


wah....gitew.....prasan btul yer aku mlm tue....jd artis konon......


**verangan mat jenin**




slepas tue.....balik lah kami.......hantar nai d kolej dia.......


smpai lah aku d rumah hmpir jam 1pg......


wahahahhahaha......best........!!!!!

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

Monday, 13 October 2008

~~PeNGaLaMaN PeRTaMa Ku~~

wahahahahhaha...........

tajuk mcm nk crite pngalaman yg tuut~~ plak kn???

wahahahahaha.......

xde mkne ny....!!!

ngee~~

nk crite nie....ada lah pngalaman aku yg kali pertama aku hadapi.......

pd 26sept......hari kedua aku d PD......prentz mmg dh rancang nk ke rembau.....d kg miku.....tuk apa???tuk mngambil air.......

yup...kat umah ktorg tue.....air mnuman kitorg guna air bukit.......so....bertong2 lah kami bawak dr PD ke rembau tue.......trun naik bukit nk smpai kat tempat kat kg miku tue.....

ktorg brtolak slepas suboh.....sbb prentz aku budget xde org time tue......smpai sana...tepat2 kul 7pg......tp.....mang ngai.......kami bukan org pertama........huhuhuhuhu......

so....terpaksa lah kami tuggu giliran nk ambik air tue........xper lah.....smbil tggu diorg....leh borak2 n knal2 dgn diorg.......

air ktorg nk ambik nie...kat lereng bukit.......majlis tempatan mmg dh sedia kn hos2 tuk salur kn air........

aku nie mmg jeniz xmnyabar.......so.....aku nmpk ada 1 hos dgn air yg agak slow.....trpencil skit kat area atas......dlm ati aku...."isi jer lah kat situ......jnji tong berisi air......lmbat2 pun.....drpd tggu diorg....tong aku xde air....."

so.....aku dok lah kat tmpat tue.....smbil jaga tong aku xjatuh.......

nden....beberapa ketika......diorg smua dh slesai isi air diorg......tong aku yg aku jaga td pun dh penuh......aku kmbali kat krete....n simpan tong tue......

lpas tue aku tlg mama n abah aku isi air plak......

sdang dduk2 borak2 smbil mengisi air jgak........

aku trnmpk ssuatu merayap d hadapan kaki aku......almaklum lah.....tmpat trpencil......

trus aku tny mak aku.......dlm lorat negeri......

messyboy : mama....adk trnmpk ssuatu lah mama.....apo bondo (bende) 'e (xde mksd) tue???cacing ko (ke) apo (ape) nie???knapo (knape) jalan 'e klaka plak????

mama : pacek (pacat)

messyboy : oooooo......mcm nie lah yo (ye) nghupo (rupa) pacek (pacat)....

mama : konyang (kenyang) dah pacek (pacat) tue....sapo (sape) lah dio (dia) isap td tue.....

dlm masa yg sama.......aku.....mama......n abah......trus cek kaki masing2.......wahahahahahha.......

dgn yakin kotrg ckap bkan ktorg yg kene.........wahahahaa......lega skit ati........

messyboy : pakcik yg dok kat snie td kowt punyo pacek.....nghupo (rupa) pakcik tue pun mcm baru balik dr kobun (kebun)

dgn tibe2.....aku trpandang.......celah jari kaki aku.........

ada darah meleleh........wah.....!!!!!!!!!!!

aku yg jd mangsa rupa ny..........

mcm nk pitam dowh..........

dah lah nie kali pertama aku jmpa pacat.....n trus jd mangsa........

uuuuwwwwaaaaaa..........

smpai skrg.....ada kesan gigitan pacat tue......mcm jd taik lalat kat celah jari aku tue.......

wahahahahaha.....pengalaman.............boleh d bangga kn x????

ngee~~

tue crite psal pacat.....

nie ada lg 1.......shari sblum raya.........

aku klua...drive krete sbb mama aku sruh ke pasar tuk beli bberapa bahan yg xcukup tuk masak......

so.....aku klua lah ke pekan......sorg2.......

pendek kn crite....stelah slesai beli smua barang yg mama aku pesan.......

aku pun mnuju balik.....

dlm perjalanan........ada 1 area tue brbukit.......agak curam......n trun dr curam tue ada ptrol pump shell.....aku pun mcm biasa lah.......drive jer......tibe2........

ada lah 1 krete yg bahlol n bodoh.......boleh plak......die trus jer klua dr simpang shell tue.....aku tgh laju trun bukit nie........

punya lah aku membrek.......smpai berdecit......dgn aku mngelak ny lg.....aku hmpir2 mlintang blok jln spenuh ny d bhagian aku......

nsib baik blakang aku xde krete......kalo x.....sah2 aku kene sondol dr blakang........

huhuhuhhuhuhuhu........

ahahahahhaha.........

tue lah antra pnglaman kali pertama yg aku leh share stakat nie..........

yg lain2 tue????

erm.......yg mana 1 ek????

wahahhahaha.....

ngee~~

dah...dah....

jmpa d post yg lain nnt.......

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

~~RaYa TiMe~~

erm.......

raya masih ada lg kn nie????

eheheheheh......

selamat hari raya aidilfitri semua.........

erm.......

uitm aku mula cuti tuk raya 27sept....yakni jatuh pd ari sbtu.......

tp....aku dgn hak kuasa sendri......aku tmbah cuti aku sndri.........

wahahahahaha.......

aku bertolak dr penang tuk pulang ke kampung halaman aku d PD pd 24sept.......

naik train tue beb......penat gilew.....tp jnji tiket train lg murah dr tiket bus.......wahahahahaha.......

ok.....smpai jer aku d PD dlm kul 10pg pd 25sept.......

penat ya amat......tp ati tetap happy jer......sbb dpt lah aku berpuasa dgn family aku.........

n semangat raya bersama family.........

byk jugak pekara yg berlaku bila berada ny aku d PD.........

tp tue lain post lah yer.....kat snie nk crite pasal puasa.......eh....!!!silap....psal raya........wahahahahaha.............

so........sbnarny raya taun nie xde lah meriah mana pun......

sbb ny......xde baju melayu baru taun nie.....sbb mama aku kata pakai jer baju melayu taun2 lepas.......

huhuhuhuhu.....xperlah.....balun jerlah.....janji aku dapat jeans......tshirt....n kasut baru.......

wahahahahaha.........

tp kn....tmbahan lg yg mnyebab kn raya taun nie xbest sgt.........adk bradik aku semua xda.......

diorg smua braya d rumah mertua masing2.........bertapa sayu nya hati aku........tggl lah aku d pg raya tue dgn prentz aku.........bertiga jer lah kami di rumah pada raya pertama.........

tp kn.....nasib baik lah diorg smua balik ke umah mertua masing2 pd malam raya.....at least......dodol....lemang.....rendang n smua msakan tuk raya......bkan aku sorg kene tlong prntz aku........wahahahahaha........

korg nk tau.......pd malam raya.......haruk pikok btul jd ny aku........

kak long aku dh balik ke rawang....n kak angah aku ke perak.....umah husbad diorg........diorg brtolak sblum maghrb........

so......dh jd kbiasaan....malam raya....org kmpung akan bertakbir rumah ke rumah.........abah aku ikut rombongan takbir.......n mama aku dh pengsan sbb kepenatan..........

tggl lah aku...abg aku n bini die.......kami kene siap kn smua hidangan tuk rombongan takbir tue nnt.......

byg kn....ptg tue dh lah kepenatan sbb brmain api sbb bakar lemang.....msak rendang n ketupat......siap masak plak btul2 sblum waktu berbuka.......

n tmbahan lg.....kali nie....tibe2 rumah ktorg d serang awal plak......kul 9 dh smpai kat rumah aku.....kbiasaan ny kul 12 baru smpai turn umah ktorg.......

apa lg....mmg bertambah kecoh lah....baru nk belah lemang....ptong ketupat n dodol.....buat air......pinggan mangkuk baru nk carik n klua kn.....

tp nasib baik lah.....on time btul......org dh slesai takbir n abis brdoa......kami pun dah slesai n siap hidang kat atas meje.........

wahahahahahhahaa..........pengalaman pertama aku......sbb sblum2 nie.....kakak2 aku jer yg kecoh2 buat bnde tue smua.........wahahahhahaaha...........

so....raya pertama......pkaian aku raya pertama.....baju melayu ayah aku dulu2......berjenama DON.....wahahahahha....baju lama.....aku muat pakai......wahahahahaha.......balun jer~~

aku n parentz aku pun bermaaf-maafan pun d meja makan kat dapur jer......xmcm sblum2 nie kat hall........ngee~~

n raya pertama juz dok umah jer........kalo x....sblum2 nie.....slalu g umah nenek.....tp kali nie....ntah....prentz aku x gerak pun.......pelik...pelik......

ahahahahahahah............

nie lah cerita raya pertama aku..........

ngee~~

peace u guysz........

=P

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

~~SeTeLaH SeKiaN LaMa~~

kini aku kembali....nk membebel kat blog aku nie....

wahahahahha.....

lama ny aku xupdate.....bak kata sorg kawan aku nie.....

dah bersawang dh blog aku nie..........sorry yer cik abg ryz........

pnjam ayat ko jap.....ngee~~

aku malaz update blog bkan apa.......aritue sblum cuti raya nk update.......

tp intrnt aku buat hal......so xdpt update........

lpas cuti raya....xde mood n masa plak nk update......

waahahhaahahha....alasan semata2 jer tue......

ngee~~

jap.....!!!!

sbelum trlewat........

nk wish dlu kat sapa2 lah yg baca blog aku nie.......

selamat hari raya aidilfitri.........

wahahahahaha........

maaf zahir n batin k semua........

erm..........

aku nk mula kn crite aku dr mula aku start cuti........

jmpa d stiap posting aku ek.......

wah......ayat tmbah tunggang-langgang.........

ngee~~

=P

Fitness Tip of the Day

There was an error in this gadget

...YaNG MeNYeBoK...WaHaHaHaHa...

...SeMua TeNTaNG aKU, iNSaN-iNSaN DaN DuNia Di KeLiLiNG aKu...