Friday, 19 September 2008

...CeRiTa BeST BaGi aKu...

korang...pernah tengok cerita GHOST kat 8TV x???



wahahahaha....tue lah cerita bersiri kegemaran aku...



cerita melayu yang paling best skali....



nama jer "HANTU"



tapi xseram...



tp romantik...lawak...dan penuh msg...



perlakon ny???



Cheryl Samad sbgai Ezza dengan Naz Ahamad sbgai Zack Imran...



Zack Imran nie lah sbgai hantu ny....



sbb die mati kne bunuh...jadi mangsa keadaan...



dan Ezza sorang saja yang boleh nampak Zack...



jadi Ezza yang jadi pengantara untuk Zack...



menolong Zack...



korang boleh tengok cerita nie kat Catch Up TV kat 8tv.com.my...



aku tgk pun kat situ gak...sebab aku stay kat rumah sewa...mmg xde tv lah...



ngee~~



aku suka lagu Opening Montague die...



best giler...



snie aku bg link tuk Opening Montague die kat youtube...



http://www.youtube.com/watch?v=Qtr54qm3Fp4

selamat menonton ek....

=P

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

No comments:

Fitness Tip of the Day

There was an error in this gadget

...YaNG MeNYeBoK...WaHaHaHaHa...

...SeMua TeNTaNG aKU, iNSaN-iNSaN DaN DuNia Di KeLiLiNG aKu...