Sunday, 21 September 2008

...BiRTHDaY TiMe...

along & ryz....
erm......21 september......adalah brthdy mereka brdua.....

saja je kn....nk tulis dlm blog aku......aku xdpt smbut brthdy diorg....n aku xdpt bg adiah kat diorg.....

myb dgn bg ruang skit tuk mereka dlm blog aku....leh gnti kowt....eheheheheh.....
erm....along aku.....tahun nie dia dh 22....dah lah asal org muar....keje kat kl....mmg payah lah nk jmpe....huhuhuhuhu......


nie lg sorg.....ryz.....pngkat abg jgak....die lah sahabat aku......ehehehehehhe.......peace.....erm.....taun nie die dh 26......tua dah ko ryz....wahhahahah.....asal johor....dok kat pasir gudang plak tue.....huhuhuhu...lg payah nk jmpe.....


pape pun korg....

selamat hari lahir aku ucap kn untuk kdua2 insan tristimewa ini....along dan ryz..........

semoga korg brdua d murah kn rezeki......d pjg kn umor....dan sntiasa d cucuri rahmat dr Allah and jgak mendapat rahmat drpd Nya.....

semoga spjg prjlan hidup yg korg dh tmpuhi....akan mnjd iktibar dn tauladan untuk korg mnenpuhi hari2 akan datang pula.....luas kn fkiran...mtang kn dri anda....

take care both of u.......

snyum2 slalu.....

~MeSSYBoY oCToBeRSKY~

No comments:

Fitness Tip of the Day

...CaRi LaH ViDeo...

...YaNG MeNYeBoK...WaHaHaHaHa...

...SeMua TeNTaNG aKU, iNSaN-iNSaN DaN DuNia Di KeLiLiNG aKu...